Tilmeld dit link til Webhavn.dk

FAQ

Har du spørgsmålet? Så har vi svaret! Hver dag får vi et par spørgsmål på mail – og ud fra dem bygger vi denne her FAQ. Så forvent at der løbende kommer nye spørgsmål og svar til.

Hvad er en Basis30?
Basis30 står for vores mindste medlemsskab, målt på indhold, muligheder og pris. Med Basis30 har du adgang i 30 dage til at skrive én businessnyhed. En Basis30 businessnyhed koster kr. 118,75 inkl. moms (engangsbetaling) og indeholder bl.a.: overskrift, tekst (op til 500 ord), billede, udvalgt billede, link, kategori, søgeord m.v. Se alle medlemsskaberne her: Priser.
Hvad er en Premium30?
Premium30 står for vores næstmindste medlemsskab, målt på indhold, muligheder og pris. Med Premium30 har du adgang i 30 dage til at skrive én businessnyhed. Premium30 indeholder lidt mere af alt – i forhold til Basis30. En Premium30 businessnyhed koster kr. 368,75 inkl. moms (engangsbetaling) og indeholder bl.a.: overskrift, tekst (op til 2000 ord), billede, udvalgt billede, link, kategori, søgeord m.v. Se alle medlemsskaberne her: Priser.
Hvad er en Premium365?
Premium365 står for vores seriøse og næststørste medlemsskab, målt på tid, indhold, muligheder og pris. Med Premium365 har du adgang i et år til at skrive 12 businessnyheder. Premium365 indeholder det hele – og giver en vedvarende markedsføring hele året igennem. Et Premium365 medlemsskab koster kr. 1.243,75 inkl. moms (forlænges automatisk med mindre du har annulleret inden afregningsdatoen) og indeholder pr. businessnyhed bl.a.: overskrift, tekst (op til 3000 ord), billede, uddrag af teksten, udvalgt billede, 2 links, kategori, søgeord, video, audio, redirect til egen artikel, øjeblikkelig udgivelse m.v. Se alle medlemsskaberne her: Priser.
Hvad er en Premium3650?
Premium3650 står for vores billigste og største medlemsskab, målt på tid, indhold, muligheder og pris. Med Premium3650 har du adgang i 10 år til at skrive 15 businessnyheder om året. Premium3650 indeholder det hele og lidt til – og giver en langavrig markedsføring år efter år. Et Premium3650 medlemsskab koster kr. 9.500,00 inkl. moms (engangsbetaling) og indeholder pr. businessnyhed bl.a.: overskrift, tekst (op til 3000 ord), billede, uddrag af teksten, udvalgt billede, 3 links, kategori, søgeord, video, audio, redirect til egen artikel, øjeblikkelig udgivelse m.v. Se alle medlemsskaberne her: Priser.
Hvordan ser 'Uddrag af teksten' ud?
“Uddrag af teksten” er et tekst område lige under det øverste billede. Teksten fylder mere grundet større tekststørrelse og anden farve. Uddrag af teksten - FAQ - businessNEWS
Hvad er 'Redirect til egen artikel'?
Hvis du ikke har tiden til at skrive en ny businessnyhed – og samtidig har en ny artikel på din hjemmeside, så kan du blot vælge (kræver Premium365 / Premium3650) at uploade det udvalgte billede, skrive det korte “Uddrag af teksten” og indtaste linket til artiklen på din egen hjemmeside. Og wupti – så bliver der oprettet en ny businessnyhed her på businessNEWS. Sådan vises en businessnyhed med “Redirect til egen artikel”….bemærk den lyseblå baggrund:

Redirect til egen artikel - FAQ - businessNEWS

Redirect til egen artikel - FAQ - businessNEWS (2)

Hvad betyder 'Max antal billeder'?
Det er antallet af billeder, som du max kan indsætte i din tekst. Det “Udvalgte billede” tæller ikke med i “Max antal billeder”.
Hvad betyder 'Max antal links'?
Det er antallet af aktive links, som du max kan indsætte i din tekst.
Hvad betyder 'Link type: Nofollow'?
Aktive links kan på businessNEWS.dk være angivet som et “nofollow” link. Det betyder, kortfattet, at linket er aktivt, at det sender trafikken videre til den ønskede hjemmeside, men overfor Google fremstår de to hjemmesider ikke som “gode venner”… men blot som “venner”.
Hvad betyder 'Link type: Normal'?
Aktive links kan på businessNEWS.dk være angivet som et “normal” link. En populær betegnelse for netop denne link type er også et “dofollow” link. Det betyder, kortfattet, at linket er aktivt, at det sender trafikken videre til den ønskede hjemmeside, og overfor Google fremstår de to hjemmesider som “gode venner”. Det giver oftest plusser hos søgemaskinen og øger muligheden for bedre placeringer i søgeresultater.
Hvad betyder 'Publicering: Afvent redaktion'?
Det betyder at din businessnyhed først skal godkendes af redaktionen førend at den bliver offentlig tilgængelig. På hverdage, hvor der er åbent fra kl. 8:00 – 16:00, da kan “ventetiden” typisk være nogle timer. I få tilfælde endda dage… I weekenden holder redaktionen fri, men fra tid til anden kan det alligevel ske at nye businessnyheder godkendes i weekender. Det er kun Basis30 og Premium30 som skal afvente godkendelsen af redaktionen. Premium365 og Premium3650 bliver offentlig gjort øjeblikkeligt!
Hvad betyder 'Indsæt video / audio'?
Det betyder, såfremt at svaret er et “Ja”, at du kan indsætte en video eller lydfil/audio i din businessnyhed? Begge dele kan være med til at skabe ekstra opmærksomhed omkring nyheden. Prøv det!