Tilmeld dit link til Webhavn.dk
Årsregnskab 2020 - Webamp fortsætter sin positive udvikling - Business nyheder - businessNEWS

Årsregnskab 2020: Webamp fortsætter sin positive udvikling

8. marts 2021

Det digitale bureau har endnu engang leveret et positivt årsresultat – den stabile vækst fortsætter.

København d. 2. marts 2021 – Webamp, det ambitiøse webbureau med base i København, leverer igen i år et regnskab, der viser en positiv vækstrejse. Bruttofortjenesten er landet på over 5,4 millioner sammenlignet med 4,1 millioner i 2019.

”Jeg er både tilfreds og stolt. 2020 var et udfordrende år, men vi er en ’Generation Y-virksomhed,’ der er vant til at arbejde fra hvor som helst i verden takket være digitale værktøjer. Derfor har det været muligt at holde fast i vores høje kvalitetsniveau og stærke holdånd på trods af coronarestriktioner,” siger Nicolai Vittrup, Webamps direktør, stifter og ejer.

Forventningerne til 2021 er, at den positive tendens fortsætter. Webamp, der ansatte fire nye fuldtidsmedarbejdere i 2020, regner med at ansætte yderligere tre til fire profiler i 2021. Dermed er virksomheden endnu engang på udkig efter nye kontorlokaler med flere kvadratmeter at boltre sig på.

”Webamp består af entreprenante unge mennesker, der forstår at prioritere gennemsigtighed, tryghed og resultater – det skal vi fortsætte med. Samtidig er vi på en rejse væk fra at være den lille frække startupvirksomhed til at blive et anerkendt bureau med vedvarende vækst.” En rejse, der også kræver noget nyt af den nu 29-årige Nicolai Vittrup. Som han forklarer:

”Jeg startede virksomheden som 23-årig og har altid været dybt involveret i hverdagens detaljer. Nu skal jeg i højere grad vænne mig til at løfte blikket og tænke flere år fremad – det er svært til tider, men nødvendigt for at være med til at bane vejen for den fortsatte succes.”

Om Webamp

Webamp er et hurtigt voksende digitalt bureau, der specialiserer sig i søgemaskineoptimering, betalt annoncering og webudvikling. Det er stiftet i 2015 af ledelsestalentet Nicolai Vittrup, som havde en ambition om at revolutionere branchen for online markedsføring med optimerede kunderejser, der sikrer gennemsigtighed, tryghed og resultater. Webamp har lutter 5-stjernede anmeldelser på Google og kunder i hele Danmark.

www.webamp.dk


@webampdk

Kategori(er):
Business · IT & Internet · Webbureau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *