Tilmeld dit link til Webhavn.dk
S100 C10

Sværlasthjul til den tunge industri

25. marts 2020

Sværlasthjul til den tunge industri køber man selvfølgelig hos Hjulshop.dk, vi er eksperter i at få tingene til at rulle.

Er godset tungt, så husk de rette hjul til opgaven

Tungt gods skal ofte flyttes på vogne internt i virksomheden og hjulene under disse vogne, er ofte ret hårdt belastet, både pga den tunge vægt, men ofte også pga forkert brug, dette medfører tit at hjulene går i stykker selvom de skulle kunne klare vægtbelastningen.
En af de helt store fejl ligger i, at mange vogne flyttes med gaflerne på en gaffeltruck og dette medvirker, at hjulene ikke får lov til, at roterer normalt i drejeledet og derved belastes selve kørebanen og drejeledet unormalt meget og medfører defekt. Dette problem kan man undgå ved, at have en trækstang på vognene og benytte denne til flytning af godset.
Husk også at være opmærksom på, hvilken belægning der er på hjulene, da denne ofte er vigtig for rullemodstanden og dermed fornemmelsen af hvor meget vognen vejer totalt.S100 C10

Selvom et hjul ser kraftigt ud, så er det ikke ensbetydende med, at det kan klare næsten enhver vægt du kan udsætte det for, så tjek altid efter, om hjulene har den ønskede kapacitet inden du læsser gods på dem. En tommelfinger regel er, at man kun må regne med kapaciteten på de 3 hjul (når der er 4 totalt under vognen) for at finde den samlede kapacitet.

 

 

Hos Hjulshop.dk   finder du de hjul du skal bruge og vi er altid klar til at hjælpe med gode råd, så du/I får de helt rigtige hjul til opgaven.

 

Er du privatperson, kan du finde hjul i vores webshop og skulle der ikke være lige dem du søger, så end os en mail og vi vil hjælpe dig på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *