Tilmeld dit link til Webhavn.dk
10 aar gammelt linkkatalog

10 år gammelt linkkatalog

2. januar 2020

Med knap 2400 links i kataloget og over 10 år gammel, så er Webhavn.dk et af de gode, gamle og sikre valg – når der skal mere gang i linkbuilding.

Mindst 100 ord

Det kræver mindst 100 ord – i beskrivelsen af linket og hjemmesiden – for at kunne indsende linket til godkendelse. Typisk så kontrolleres de indsendte links én gang om måneden, men det er også muligt – mod en lille donation via Paypal – at speede processen op. Donationen lyder på kr. 95,00.

Nye links

Hver uge kommer der nye links til webhavnen, og de spænder lige så bredt som de kategorier der findes i webhavnen. Rigtig mange ejere af hjemmesider leder løbende efter nye backlinks / indgående links for at stå stærkere over for Google – og dermed optimere muligheden for at få bedre placeringer i søgeresultater.

Linkbuilding

Linkbuilding er kommet for at blive. Google giver ekstra “plusser” til din hjemmeside, hvis den har mange backlinks – og helst dem af rigtig god kvalitet. For de fleste hjemmesideejere, så vil det være meget vanskeligt at få links fra f.eks. DR.dk, TV2.dk, JV.dk o.l. Derimod er det ofte muligt at få links fra Krak.dk, Amino.dk og f.eks. et linkkatalog a la Webhavn.dk.

Linkkataloger

Ikke alle linkkataloger er populære hos Google – og det kan der være flere grunde til. F.eks. alt for mange dårlige links i kataloget, dårlig kodning af hjemmesiden kan også trække ned m.v. Linkkataloger har i følge Google ej heller længere den samme betydning som tidligere, men hos Webhavn.dk da tror vi stadig på værdien af links fra linkkataloger – så længe det ikke er den eneste form for backlinks.

Enjoy 🙂

Søgeord:
· ·
Kategori(er):
Linkkatalog · Business · Marketing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *