Tilmeld dit link til Webhavn.dk
Side 1 på Google - Business nyheder - businessNEWS (1)

Side 1 på Google

23. juli 2020

Det går bare ikke altid lige så hurtigt som man håber på – altså at få hjemmesiden op på side 1 på Google. Flere gange har Pressemeddelelse.dk været på side 1 i en til tre dage i træk… og så røg hjemmesiden helt uden for Top-50 på Google igen. Vel at mærke på søgeordet “pressemeddelelse“.

Nu lader det dog til at der er kommet en eller anden form for fodfæste på side 1 på Google. Og det er vi rigtig glade for, idet der søges på “pressemeddelelse” ca. 1500-6500 gange om måneden. Sååååå – det vil bestemt øge trafikken til os og dine pressemeddelelser, hvis du altså har fået oprettet en eller flere af dem på Pressemeddelelse.dk.

Det er stadig muligt – helt gratis – at oprette en pressemeddelelse på Pressemeddelelse.dk og den kan indeholde tekst og logo. Ønsker du en mere avanceret pressemeddelelse med billeder, links og måske også video og audio – ja, så bliver du nødt til at betale lidt for det.

Forskellige priser på en pressemeddelelse

Priserne varierer afhængig af dine ønsker til indholdet, men du kan let finde den helt nøjagtige pris ved at bruge prisberegneren på Pressemeddelelse.dk. Og har du fundet frem til den ønskede variant, så kan du med endnu få klik få den bestilt – og inden du har set dig omkring, så har du øget markedsføringen af din virksomhed og evt. hjemmeside.

Du kan også tegne dig for en årsaftale med ubegrænset antal pressemeddelelser indeholdende billeder, links og meget andet. Klik dig ind på Pressemeddelelse.dk og søg efter “årsaftale” eller kontakt os på info@pressemeddelelse.dk og så hjælper vi dig videre.

Højere placering på Google

Det kommer sjældent af sig selv, at hjemmesiden stiger til tops på Google eller de andre søgemaskiner. Måske var det lettere for flere år siden at komme højt op i et søgeresultat – og måske endda også meget hurtigt. Men i dag stilles der større krav til hjemmesiden og er de ikke opfyldt, så er en side 1 på Google meget svær at opnå.

Hastigheden på hjemmesiden er et af de vigtige krav. Backlinks fra relevante hjemmesider og gerne nyhedsmedier er et andet krav. God teknisk SEO / søgemaskineoptimering på hjemmesiden er et helt tredie krav. Brugerne af hjemmesiden bliver “hængende” længe og kommer gerne igen er igen endnu et krav. Og vi kunne blive ved lidt endnu med at opremse krav til hjemmesiden i forhold til at få de eftertragtede placeringer.

Et eller flere links fra Pressemeddelelse.dk vil helt sikkert bidrage til plusser hos Google og de andre søgemaskiner, da vi ligger i den gode ende af skalaen over gode nyhedsmedier, som man bør have som backlink.

Side 1 på Google - Businessnyheder - businessNEWS
Søgeord:
Kategori(er):
Business · Marketing

1 Comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *