Tilmeld dit link til Webhavn.dk
WordPress hjemmeside

WordPress hjemmeside

10. januar 2020

Er tiden kommet til en ny hjemmeside lavet i WordPress? Hvis den er det, så kommer her et bud på hvem der kan hjælpe dig med at få den lavet.

Det er altid vigtigt at vælge et webbureau som kan forstå din opgave – og har dette webbureau også et par referencer i samme boldgade som den hjemmeside du er på udkig efter. Ja, så er både tryghed og troværdighed på plads.

En WordPress hjemmeside kan laves af mange, da selve “motoren” bag hjemmesiden – nemlig WordPress – er gratis, nemt at bruge og yderst stærk til både hjemmesider, webshops, kataloger, intranet, extranet osv. Nogle af verdens største virksomheder bruger i en eller anden grad WordPress til at drive deres hjemmesider med.

Pris og kvalitet hænger sammen. Sådan har det altid været – og sådan vil det formentlig blive ved med at være. Et “godt tilbud” på 5.000 kr. for en spritny hjemmeside inkl. søgemaskinoptimering…….det hænger bare ikke sammen. Alting tager tid – og kvalitet tager lidt længere tid.

Hvis du vælger – OKEIwebbureau – til at hjælpe med din hjemmeside, uanset om det er vedligehold, ombygning eller en helt ny hjemmeside, så får du en sikker, erfaren, stabil og udviklingsorienteret samarbejdspartner.

Kategori(er):
Hjemmeside · Business · IT & Internet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *