Tilmeld dit link til Webhavn.dk
Opdatering af WordPress

Opdatering af WordPress

10. januar 2020

Få hjælp til at holde din WordPress hjemmeside opdateret. Det er både nemt, billigt og øger sikkerheden. Spild ikke din egen kostbare tid med at kæmpe med opdateringer, fejl og andre tidsrøvende problemer med opdateringen af din WordPress hjemmeside.

Flere webbureauer tilbyder såkaldte opdateringsservicer, opdateringsaftaler og supportaftaler. Navnet og betegnelsen er ikke så vigtig – det er derimod måde hvorpå webbureauerne håndterer opdateringerne og hvad der følger med i pakkerne.

Pris fra kr. 95,00 om måneden

WordPress opdatering tager vi fra kr. 95,00 om måneden for. Det er den mindste pakke, som vi tilbyder, dog er den stadig perfekt til den lille hjemmeside med mindre aktivitet på. I den pakke laves der backup ugentligt. Ønsker du løbende backup – eller ligefrem realtime backup – så vælg en af de tre andre pakker med opdateringsservice.

På 5 minutter

På ganske få minutter kan vi, efter modtagelsen af login fra dig, skabe forbindelse mellem os og din hjemmeside – og nu kan opdateringerne gå i gang.

Vi har i mange år holdt over 500 hjemmesider lavet i WordPress opdateret hver eneste dag – og vi vil også gerne opdatere din WordPress hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *